Seminārs "Apzinātība pārdošanā"

27.07.2016 / Linda Rūsa

Semināra saturs balstīts uz Lauras Vanagas-Mickevičas grāmatu “Joga un pārdošana”. Grāmatas virsuzdevums ir lasītājam atspoguļot veiksmīgu profesionālās un privātās dzīves balansu ikdienā. Dzīve ir kļuvusi ļoti ātra, tāpēc vēlme laicīgi apstāties, patiesi priecāties un dzīvot dzīvu dzīvi ir izaicinājums. Interesanti, ka pat prasme elpot atspoguļo to, kā dzīvojam.

Autorei ir 10 gadu pieredze pārdošanas darbā, kas iegūta dažādās starptautiskās un vietējās kompānijās. Laura ir Klientu attiecību vadītāja un koučs uzņēmumā “Eiro Personāls”. Pati gan uzskata, ka amata nosaukumi un vizītkartes ir tikai socializācijas un ārišķības jautājums. Nozīme ir tikai tam, kas esi patiesībā un ko par sevi domā pats. Nu jau sesto gadu viņa uz pārdošanas darbu raugās citām acīm, jo ikdienas rutīnā izdevies ieviest dažādas jogas un koučinga tehnikas. Lauras aizraušānās ir kundalini joga un koučinga prakse, kas palīdz būt apzinātai un paplašināt savu iespēju robežas.

Būsim godīgi! Visi esam pārdevēji. Ja ne savā amata pozīcijā, tad sadzīvē noteikti. Lai saņemtu kaut ko no otra cilvēka, mēs dažkārt pieliekam ne mazums pūliņu, cenšoties to skaisti “iepakot” vai arī atrodam dažādus instrumentus, ko likt lietā. Piemēram, bērni agri jāpamodina un jāaizved uz bērnudārzu, vīrs jāpārliecina iznest atkritumus, mierīgi jāpaskaidro kaimiņam, ka ir jau vēls un remontēt dzīvokli tik vēlā vakara stundā nevajadzētu utt. Secinājums - mēs pārdodam savus priekšlikumus un strādājam ar vajadzību realizāciju katru dienu.

Pārdošanas semināros klasiski tiek apskatītas tēmas: Kā vairāk pārdot? Kā būt veiksmīgam win-win spēlētājam? Kā sevi pareizi prezentēt? Viss iepriekšminētais ir būtisks, taču šoreiz aicināsim vairāk vērot pašiem sevi, pamanīt iekšējos resursus un iegūt jaunas tehnikas ikdienas darbā.

Tēmas:

·          Pašdisciplīna

·          Paškoučings

·          Elpošana

Izmantotās metodes:

·          Saruna

·          Diskusija

·          Praktiskie vingrinājumi

Ieguvumi:

·          Sevis apzināšanās

·          Spēja labāk koncentrēties

·          Noteiktība un ātrāks rezultāts

·          Vēlme darīt savu labāko

·          Elpošanas un paškoučinga instrumenti

 

Semināra formāts: 3h

Dalībnieku skaits: 10-30 cilvēki

Dalības maksa: 500 EUR + PVN

Pieteikšanās: laura@eiropersonals.lv; +371 26448720


Dagnija Lejiņa, SIA “Lejiņa un Šleiers” līdzīpašniece, publiskās runas meistare: “Pēc izlasīšanas - ļoti iedvesmojoša pēcgarša. Apzināšanās, ka dzīve ir nevis notikumi, bet gan mūsu attieksme - tā ir liela dāvana. Laurai izdevies ar praktiskiem piemēriem parādīt, kā jau šodien, ar pavisam vienkāršiem ikdienas rituāliem varam iekustināt sevi pozitīvā gultnē. Vispirms jau sevī. Vērtīgs personiskas pašrefleksijas materiāls, kas noteikti noderēs arī citiem, kas meklē savas “stratēģijas” pilnasinīgai dzīvei.”

Draugiem Group Personāla vadītāja Santa Līce - Krūze: "Paldies Laurai, ka atrada laiku un iespēju viesoties Draugiem Group ar iedvesmojošu vieslekciju! Kolēģiem visvairāk patika praktiskie elpošanas vingrinājumi, kas jebkuras profesijas pārstāvim palīdz atgūt mieru ikdienā. Parasti izvērtēju lekcijas noderīgumu pēc tā, ko kolēģi pēc tam izmanto. Nākamajā rītā satiku kolēģi, kura reaģēja uz citu kolēģu saslimšanās un vīrusu laiku, sakot vārdus: "Es tur neiesaistos". Jā, ja šo Lauras ieteikto pieeju izmanto šādi praktiski ikdienā, tad paldies Laurai par iedvesmu un padomiem."

Draugiem Group darbinieks, semināra dalībnieks: "Mani personiski iedvesmoja Lauras pretstatījums "Motivācija vs pašdisciplīna". Dzīves piredze pierāda, ka visvairāk cilvēks var sasniegt ar pašdisciplīnu, jo regulārs un pacietīgs darbs vienmēr nes rezultātus. Paldies, Laura!"

Dalies: