Konsultācijas komandām – izpēti savu komandu

14.10.2016 / Linda Rūsa

Pastāv uzskats, ka komanda ir tik stipra, cik stiprs ir tās vājākais posms; mēs gan domājam, ka drīzāk – cik stiprs ir katrs tās cilvēks un vai katra darbinieka potenciāls tiek izmantots. Mūsu pieredze rāda, ka arī komandās, kas strādā kopā ilgu laiku, reizēm atklājas kāds neizmantots potenciāls.

Jo labāk komanda sevi pazīst, zina savas stirpās puses un ierobežojumus, jo efektīvāk tā spēj strādāt un sasniegt izcilus rezultātus.

Piedāvājam konsultāciju programmu komandām un viņu komandu vadītājiem, kas dos iespēju izzināt sevi un savas kompetences, apzināties savu rīcību un iespējas pilnveidei.

1.   Līmenis. Izzini sevi.

  •  Komandas dalībnieku (darbinieku un vadītāja) novērtēšana ar testu Profile XT.

Ar PXT ir iespējams izvērtēt cilvēku, viņam raksturīgo uzvedību dažādās darba situācijās un noteikt, cik veiksmīgi viņš tiks galā ar darbu amatā un organizācijā. Metode sniedz informāciju par cilvēka domāšanas stilu, uzvedības iezīmēm un profesionālajām interesēm.

  • Atgriezeniskā saite par rezultātiem un iespējamā kompetenču attīstība.

Atgriezeniskā saite komandai par katra darbinieka individuālajiem PXT rezultātiem. Katrs darbinieks iepazīs savus rezultātus, kā arī varēs izvērtēt iespējamās jomas savai turpmākajai attīstība. Uzņēmums saņem arī komandas attīstības karti.

2.   Līmenis. Komandas sadarbība.

  • Komandas kopsavilkums.

PXT rezultāti tiek aplūkoti no komandas perspektīvas – komandas stiprās puses, iespējamie riski sadarbībā un komandas kopējās attīstības jomas.

  • Komunikācija un sadarbība komandā.

Darbinieki piedalās diskusijās un darba grupās, lai izanalizētu kopējos komandas rezultātus un vienotos par labākajiem ikdienas sadarbības veidiem vienam ar otru.

3.   Līmenis. MTa treniņš darbam un sadarbībai.

Šajā posmā mēs izmantojam unikālu metodi – MTa Learning, kas ir praktisks treniņš ar aktīvu ikviena dalībnieka iesaisti, un kur ar praktisku darbošanos ir iespējams ieraudzīt savus ierastos rīcības veidus, izvērtēt to, kā tie ietekmē citus cilvēkus komandā un sasaistīt ar ikdienas darba situācijām, vienlaicīgi atrodot jaunus risinājumus.

Šāda veida pieeja:

  • veicina iesaistīšanos un līdzdalību,
  • fokusējas uz konkrētām problēmām un jautājumiem,

  • veicina izpratni un apzināšanos, trenē prasmes.

Uzdevumi tiks veidotie, balstoties uz dalībnieku iegūtajiem PXT rezultātiem (gan individuālajiem, gan komandas).

Norises datums: iekšējais treniņš/konsultācijas uzņēmumā; norises datums tiek saskaņots ar klientu.

Treniņu/Konsultācijas vada: Lāsma Jansone un Evita Mackeviča (dalībnieku komandai, kas pārsniedz 10 cilvēkus, tiek piesaistīti citi Eiro Personāls konsultanti).

Treniņu/Konsultāciju ilgums: minimums 1 diena (8 stundas)

Treniņa/Konsultācijas cena: sākot no 1500 EUR (bez PVN) vienai komandai līdz 10 cilvēkiem

PIETEIKTIES, RAKSTOT UZ E-PASTU LASMA@EIROPERSONALS.LV

Dalies: