AIZRITĒJIS KONKURSS UN KONFERENCE “IZCILA DARBA DEVĒJA DNS 2017”

15.05.2017 / Linda Rūsa

2017. gada 11. maijā norisinājies pēc skaita jau ceturtais konkurss un konference “Izcila Darba Devēja DNS 2017”.

Konkursa mērķis ir vērst uzmanību uz reāliem uzņēmumu stāstiem - projektiem, no kuriem gūt idejas, kā piesaistīt, iesaistīt, novērtēt un atbalstīt sava uzņēmuma darbiniekus.

Kopskaitā šogad tika iesniegti 26 projekti no 22 uzņēmumiem piecās konkursa pamatnominācijās: “Atlases mārketings”, “Kultūras un vērtību izmantošana organizācijas procesos”, “Novērtēšana un attīstība”, “Darba un privātās dzīves līdzsvars”, kā arī “Spēļošana”.

 11. maijā visas dienas laikā projektus vērtēja žūrijas pārstāvji – HR nozares, darba devēja tēla un sociālo mediju eksperti.

Nominācijā Atlases mārketings” žūrija apbalvoja Premier Restaurants Latvia jeb Mc’Donalds restorānu ķēdi ar projektu “Es neesmu lūzeris”.  Konkursa atbalstītājs Latvenergo savu speciālbalvu šajā nominācijā piešķīra uzņēmumam Viasat Latvia par projektu “Jauns un bezbailīgs”.

Par apbalvojuma nominācijā “Kultūras un vērtību izmantošana organizācijas procesos” īpašnieku kļuva uzņēmums Rimi Latvia ar „Uzņēmuma vērtību ieviešanas projektu”. Šajā nominācijā divas papildbalvas saņēma arī uzņēmums Wunder Latvia ar projektu “Innovation Friday”. Wunder Latvia saņēma konkursa rīkotāju Eiro Personāls papildbalvu, kā arī konkursa atbalstītāju - uzņēmuma Latakko atzinību un balvu.

Novērtēšana un attīstība šogad lieliski izdevusies Lauku atbalsta dienestā, kas arī kļuva par minētās nominācijas galvenās balvas ieguvēju ar projektu “LAD kompetenču pieeja”, taču veicināšanas balvas saņēma arī Vidzemes slimnīca un Tele2 Shared Service Center.  

Par labāko projektu nominācijā “Darba un privātās dzīves līdzsvars” žūrija vienbalsīgi atzina projektu “Personīgās līderības programma “iLead”: izstrāde un īstenošana Baltijas valstīs”, ko realizē DNB banka.

Savukārt nominācijā “Spēļošana” galveno balvu saņēma GMG grupa projekts “GMG#slēpnis”, un šajā nominācijā arī Solvay Business Services Latvia saņēma Eiro Personāls veicināšanas balvu.

Visas konferences garumā arī skatītājiem bija iespēja balsot, lai kopā noteiktu, kurš projekts iegūs "Skatītāju simpātiju balvu", un to šogad saņēma uzņēmums AbbVie ar projektu “Jauna darbinieku forumu koncepcija radošuma un starpstruktūru sadarbības uzlabošanai”.

Uz tikšanos nākamajā gadā!

Dalies: