Īpašais piedāvājums personāla atlasē

14.03.2019 / Linda Rūsa

 

Mūsu klienti atzīst, ka, izvēloties papildspēkus komandai, arvien aktuālāk kļūst veidot novērtēšanas centrus, un veicot padziļinātu kandidātu novērtēšanu, arvien svarīgāk ir gūtu pārliecību par kandidātu atbilstību amatam.

Tas nozīmē, ka mēs ne tikai fokusējamies uz darbinieka prasmēm un zināšanām, bet daudz lielāku uzmanību pievēršam viņa iezīmēm, attieksmēm, vērtībām un tam, kā tās saskan ar amatu, komandu, vadītāju un organizāciju.

Kļūstot par sadarbības partneriem pilnajā atlasē, Eiro Personāls piedāvā iespēju līdz gada beigām bez maksas novērtēt līdz 3 fināla kandidātiem vienai no uzņēmuma atlases pozīcijām.

Nosacījumi sadarbībai:

1.      noslēdzam sadarbību pilna cikla* personāla atlasē līdz 2019. gada 31. jūlijam;

2.      bonusā piedāvājam novērtēt līdz 3 (trīs) fināla kandidātiem ar amata atbilstības testu Profiles XT** vienā uzņēmuma paša organizētā atlases procesā (novērtēšanas iespēja spēkā līdz 2019. gada 30. novembrim).

 

Novērtēšanā ietilpst: līdz trīs testa Profiles XT vienības viena amata kandidātiem, amata profila izveide (tieši Jūsu organizācijas) un atgriezeniskās saites saruna ar klientu par novērtētajiem kandidātiem.

*Pilna cikla atlases process nozīmē, ka Eiro Personāls veic sludinājuma sagatavošanu/publicēšanu, kandidātu uzrunāšanu, kandidātu intervēšanu, novērtēšanu ar Profiles XT un fināla kandidātu prezentēšanu klientam.

**Novērtēšanas tests Profile XT sniedz ieskatu, cik cilvēks ir atbilstošs amatam, uz kuru kandidē. Novērtēšana atklāj padziļinātu informāciju par cilvēka domāšanas stilu, uzvedības iezīmēm un profesionālajām interesēm.

Testa aizpildīšanas ilgums 1-1.5h, viena kandidāta novērtēšana 250 EUR (bez PVN) pieejams LV, RUS, LT, EST, ENG valodās.

Pieteikties piedāvājumam iespējams, rakstot uz e-pastu eiropersonals@eiropersonals.lv vai zvanot +371 67324212.

Dalies: